РИНОК ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - БУНЯК, ОЛЕГ; БАБЮК, СЕРГІЙ; ОРОБЧУК, БОГДАН; МОВЧАН, ЛЕОНІД (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В статті узагальнені теоретичні аспекти розвитку нового ринку електричної енергії, обґрунтовані ризики для успішної діяльності учасників ринку та запропоновані рішення щодо поглиблення інтеграції України в енергетичний європейський ринок.