ОБҐРУНТУВАННЯ СКЛАДУ ПОЛІМЕРНОГО КОМПОЗИЦІЙНОГО МАТЕРІАЛУ З ФУНГІЦИДНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ - КАЧАН, РОМАН; ПЕТРОВА, ЛЕСЯ; ПРОХОРЕНКО, МАРІЯ; СОБОЛЄВА, КАТЕРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі проаналізовано форми полімерних композиційних засобів, які можуть використовуватись для профілактики та комплексного лікування оніхомікозів. Встановлено, що найбільш оптимальною формою є лак. Також вивчались плівкоутворювачі, які потенційно можуть використовуватись у складі полімерного композиційного препарату з фунгіцидними властивостями. Обґрунтовано доцільність використання нітроцелюлози або акрилат сополімеру у якості плівкоутворювача лаку з фунгіцидними властивостями.