ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СТРІЧКОВОЇ СУШАРКИ - БАБИН, ІГОР; БУРЛАКА, СЕРГІЙ; ХОЛОДЮК, ОЛЕКСАНДР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі досліджено ефективність використання стрічкової сушарки для процесу сушіння різних матеріалів. Стрічкові сушарки є поширеним технологічним обладнанням, що використовується у промислових процесах сушіння через їхню високу продуктивність та надійність.