ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ АВТОМАТИЗОВАНИХ СЕРВІСІВ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ - НІКОНОВ, ОЛЕГ; СКІДАН, ВЛАДІСЛАВА; ВОЛІВАЧ, АНТОНІНА; САТАЄВ, МАРАТ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі проведено дослідження інформаційних систем для автоматизованих сервісів малих підприємств на основі використання програмних мобільних додатків на прикладі підприємств сфери послуг. На основі аналізу існуючих мобільних додатків для підприємств сфери послуг розроблено мобільний додаток автоматизованої системи «Ремонт цифрової техніки» з використанням інструментарію Microsoft Visual Studio. Розроблена конфігурація складається з трьох функціональних підсистем, реалізує різнорівневі права доступу до функціональних частин, забезпечує оптимізовану роботу над замовленнями клієнтів. Для розробки програмної системи мобільного додатку обрано трирівневу архітектуру, яка включає компоненти: клієнтський додаток, сервер додатків та сервер бази даних. Побудовано функціональну модель інформаційної системи для автоматизованих сервісів малих підприємств на прикладі мобільного додатку «Ремонт цифрової техніки».