ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРСПЕКТИВ МОДЕЛІ СТАКЕЛЬБЕРГА ТЕОРІЇ ІГОР У ХОЛІСТИЧНІЙ МЕДИЦИНІ - БАРИШИЧ, ЛУКА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено аналіз використання моделі Стакельберга для симуляції та аналізу систем лідер-еволюційна популяція у медицині. Проаналізовані поточні напрямки аикористання теорії ігор у веденні пацієнтів під час хіміотерапії. Окреслено понняття холістичної медицини та можливості для подальшої інтеграцції та розвитку моделі Стакельберга.