МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ ФУНКЦІОНУВАННЯ МАЛОПОТУЖНИХ ПРИСТРОЇВ IOT - ВОЛОЩУК, СЕРГІЙ; САВІНОВ, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Темою дослідження є управління енергоспоживанням малопотужних пристроїв інтернету речей. Основна увага приділена методам та алгоритмам, які дозволяють збільшити час автономної роботи пристроїв при збереженні їх оптимальної продуктивності та функціональних якостей. Згадуються останні тенденції в сучасних методах планування електроживлення, такі як персоналізовані енергетичні профілі, контури зворотного зв’язку з користувачем, контекстно-орієнтована адаптація, прогнозування в управлінні електроживленням та покращення перехідних характеристик; які згадуються авторами.