ЛОКАЛІЗАЦІЯ ТЕХНІКИ ТА ФОРТИФІКАЦІЙНИХ СПОРУД НА ЗОБРАЖЕННІ ЗАСОБАМИ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - БАСИСТЮК, ОЛЕГ; РИБЧАК, ЗОРЯНА; БУРАВЕНКО, ОЛЕГ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати досліджень локалізації військової техніки, а також фортифікаційних споруд і об’єктів на зображенні з БПЛА, за допомогою засобів штучного інтелекту, а саме методу YOLO.