ОХОРОНА ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ТА ХІМІЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - НЕСТЕР, АНАТОЛІЙ; РОМАНІШИНА, ОЛЬГА; ПАРШЕНКО, КОСТЯНТИН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Робота присвячена удосконаленню процесів підготовки (в першу чергу, охорони праці) персоналу підприємств легкої та хімічної промисловості в умовах воєнного стану. Ефективність виробництва визначається можливістю працювати в умовах, який можна назвати кризовим та який вимагає від керівництва підвищеної уваги до умов праці, можливостей вчасно попередити про небезпеки, навчити людей користуватись сховищами, вміти допомогти собі та іншим працівникам. Перераховане вимагає навчання, тренувань з використанням сучасної літератури, можливостей інтернету.