ВПЛИВ ЗБОЮ CROWDSTRIKE НА МЕГА-ВИТІК ПАРОЛІВ: ЧИ Є ЗВ’ЯЗОК? Ч. 1 - СЛАТВІНСЬКА, ВАЛЕРІЯ; БЕВЗА, В’ЯЧЕСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття аналізує можливий зв’язок між масштабним витоком паролів та збоєм у системі компанії CrowdStrike. Автори досліджують обставини обох подій, розглядає потенційні наслідки та закликають до посилення заходів кібербезпеки як для компаній, так і для користувачів. Основний акцент статті - на взаємозв’язку між кіберзагрозами та необхідністю комплексного підходу до захисту даних.