ВИКОРИСТАННЯ АЛГОРИТМУ ДЕЙКСТРИ ПРИ КОМП’ЮТЕРНОМУ ПОШУКУ ОПТИМАЛЬНОГО ШЛЯХУ НЕОРІЄНТОВАНОГО ГРАФА З УРАХУВАННЯМ ВПЛИВУ РАДІАЛЬНОГО ОХОПЛЕННЯ НА ВАГОВІ ФУНКЦІЇ РЕБР - ЩЕРБАНЬ, ВОЛОДИМИР; ГОЛЬДБЕРГ, МАРЬЯНА; МЕЛЬНИК, ГЕННАДІЙ; КИРИЧЕНКО, АНТОН; ЩЕРБАНЬ, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
З урахуванням впливу радіального охоплення визначені вагові функції ребр неорієнтованого графа при комп’ютерному пошуку оптимального шляху. Використані алгоритми та комп’ютерні програми для пошуку оптимального шляху графа з використанням алгоритму Дейкстри, що дозволило визначати напруженість та зміни відносного натягу по зонам заправки трикотажних та текстильних машин, з урахуванням специфіки конструкції системи подачі нитки. Це призводить до зменшення обривності ниток.