ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ ПОЛІМЕРНИХ МАТЕРІАЛІВ У ФОРМІ ГЕЛЮ З ФУНГІЦИДНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ - КАЧАН, РОМАН; ТОЛКАЧОВА, АНАСТАСІЯ; КУРІЙ, ІРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі показана доцільність створення полімерного композиційного матеріалу у формі гелю з фунгіцидними властивостями. Створення гелю з фунгіцидними властивостями дозволить його ефективне використання з метою лікування та профілактики мікозів шкіри стоп і завдяки цьому, мінімізує ризик інфікування нігтів. У якості активнодіючих речовин використанні фунгіцидні агенти, які раніше не застосовувались у складі місцевих протигрибкових засобів.