ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ЗАХВАТНОГО ПРИСТРОЮ РОБОТА ЗА РАХУНОК КОМПЕНСУЮЧОЇ ЛАНКИ ЗАТИСКНОГО ВАЖЕЛЯ - ГОДУНКО, МАКСИМ; ВІТАЛІЙ, МАЖАРА; КИСЛУН, ОЛЕГ; ЩЕРБИНА, ВОЛОДИМИР; ПИСАНКА, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати досліджень точності важільних захватних пристроїв, а саме похибки позиціонування деталі у їх затискних елементах, та запропоновано методику зменшення величини похибки зміщення деталі за рахунок компенсуючої ланки.