ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОГО АНАЛІЗУ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - САЧУК, ВІКТОРІЯ; ВАВРИНЮК, КАТЕРИНА; ХИЦЬ, РУСЛАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі запропоновано методичний підхід до підтримки прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності, що базується на гібридному застосуванні методу аналізу ієрархій (AHP) та методу TOPSIS в нечітких умовах (Fuzzy TOPSIS). Проведено апробацію підходу на прикладі вибору оптимального постачальника, в результаті якої визначено найкращу альтернативу за сукупністю цінових та якісних критеріїв та підтверджено стійкість отриманого рішення.