АВТОМАТИЗОВАНЕ ПРОЄКТУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ШКІРГАЛАНТЕРЕЙНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ПРЯМОКУТНИКА ЗА ЇХ ПАРАМЕТРАМИ - ЧУПРИНКА, ВІКТОР; НАУМЕНКО, БОГДАН; ЧУПРИНКА, НАТАЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі запропоноване математичне забезпечення, яке було реалізоване в програмний продукт для автоматизованого проєктування деталей шкіргалантареї на основі прямокутника за їх параметрами.