НОВІТНІ ПРОТОКОЛИ БЕЗДРОТОВИХ МЕРЕЖ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - ЛЕВЧЕНКО, СЕРГІЙ; ПЕРЕВЕРЗЄВ, АНТОН; ПОДВИЖЕНКО, АРТЕМ; НІКОЛАЄВСЬКИЙ, ОЛЕКСАНДР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Авторами розглянуті питання бездротової мережі, яка є основою сучасної комунікації, забезпечуючи підключення до Інтернету для мільйонів пристроїв по всьому світу. З розвитком технологій з’являються нові протоколи, які обіцяють покращення швидкості, надійності та безпеки. Ця стаття розгляне новітні протоколи бездротових мереж, такі як Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E, Wi-Fi 7 (802.11be) та 5G, а також їхні переваги та недоліки.