ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ - ВАСИЛЮК, АНДРІЙ; СТРУС, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі було досліджено та аналізовано готельну діяльність, як найважливіший фактор в якості стандарту сьогодення, виконано моделювання інформаційної системи управління готельною діяльністю, а також проведено системний аналіз, прийнято рішення реалізації проекту та описано можливі ризики проекту.