ВИКОРИСТАННЯ ВІДДАЛЕНОГО МОНІТОРИНГУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ У ВИРОБНИЧОМУ СЕРЕДОВИЩІ - ЮХИМЧУК, МАРІЯ; СТРЕМБІЦЬКИЙ, ПАВЛО; ПЕРЕПЕЛИЦЯ, СТАНІСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття досліджує важливість ефективного моніторингу комп’ютерних мереж та серверів в умовах швидкого технологічного розвитку. Вона пропонує використання програмних засобів Prometheus і Grafana для реалізації моніторингу в реальному часі, що дозволяє адміністраторам отримувати повний контроль над мережею та серверами.