ПРАКТИКА АСЕМБЛЮВАННЯ ТА РЕАСЕМБЛЮВАННЯ ДОКУМЕНТІВ У СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ АВТОМАТИЗОВАНІЙ СИСТЕМІ ДОКУМЕНТООБІГУ - КОРОБЕЙНІКОВА TЕТЯНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі представлено практичну реалізацію серверного рішення для ефективного створення та автоматизованого генерування документів у спеціалізованій автоматизованій системі документообігу (САСД). У роботі розглянуто групу алгоритмів на стороні сервера, які забезпечують формування надійних підписів для документів та уникнення дублювання, використовуючи JWT токени та хешування SHA256.