ЗАХИСТ ОБЛАДНАННЯ НАФТОПЕРЕРОБНИХ ЗАВОДІВ ВІД КОРОЗІЇ, ЯКА СПРИЧИНЕНА СВІТЛИМИ НАФТОПРОДУКТАМИ, ОТРИМАНИМИ З НАФТ УКРАЇНСЬКИХ РОДОВИЩ - РОМАНЧУК, ОЛЕКСАНДР; ТОПІЛЬНИЦЬКИЙ, ПЕТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати визначення захисної здатності інгібіторів корозії, синтезованих на основі вищих дистильованих жирних кислот з яловичого жиру, в середовищах прямогонних бензинів, отриманих з нафт українських родовищ.