МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ТА МЕТОД АНАЛІЗУ ЗАДАЧІ ОПЕРАТИВНО– КАЛЕНДАРНОГО ПЛАНУВАННЯ - ЯХНО, ВОЛОДИМИР; ДЕМКІВСЬКИЙ, ЄВГЕН; ДЕМКІВСЬКА, ТЕТЯНА; КАЛАШНИК, ВАЛЕРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В результаті проведеного дослідження розроблено модель типової задачі оперативного планування розподілу обмежених ресурсів, що необхідні для виконання визначеного переліку завдань, Для розв’язання поставленої задачі проведено аналіз проблем, що виникають піж час оперативно – календарного планування, сформульовані формальні моделі для широкого кола проблем, що виникають, і запропонований алгоритм дослідження задачі оперативного-календарного планування.