АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ЗБОРУ, ОБРОБКИ ТА ЗАВАНТАЖЕННЯ ДАНИХ МЕРЕЖІ МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ - БАДЗЬ, ВІКТОРІЯ; ДІМБРОВСЬКА, КАРІНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати розробки багаторівневої ETL-системи збору, обробки та завантаження даних мережі медичних закладів. Для візуалізації результатів використано аналітичну платформу, де створено інтерактивні дешборди для аналізу візитів, транзакцій і призначених послуг. Система орієнтована на практичне застосування у сфері медичної аналітики, а також може слугувати основою для масштабування на рівні регіональних або національних інформаційних платформ.