СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄ АВТОРЕГРЕСІЙНІ МОДЕЛІ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ЧАСОВИХ РЯДІВ - ДЕМКІВСЬКИЙ, ЄВГЕН; ДЕМКІВСЬКА, ТЕТЯНА; КОРОГОД, ГАННА; КИРИЧЕНКО, АНТОН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі вирішено завдання розробки програмного забезпечення для автоматизованого вибору адекватної авторегресійної моделі з множини попередньо побудованих моделей з метою прогнозування динаміки процесів, представлених у вигляді часових рядів.