РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ОПРАЦЮВАННЯ ДАНИХ У ГАЛУЗІ АНАЛІЗУ РИНКУ НЕРУХОМОСТІ - МІСЮРКА, ПАВЛО; ХУДИЙ, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі описано розроблення програмної системи для швидкого та якісного опрацювання даних у галузі ринку нерухомості. Сформульовано цілі функціонування системи. Реалізовано програмну систему аналізу ринку нерухомості, що повністю відповідає очікуванням та частково здатна задовольнити потреби учасників ринку нерухомості, які займаються його аналізом