РОЗРОБКА ВЕБ-САЙТУ ПРО ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ ВІННИЦЬКОЇ ОТГ - РИМАР, ПАВЛО; ЖУРОВСЬКИЙ, ЯРОСЛАВ; КОНОВАЛ, МИХАЙЛО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття присвячена розробці веб-сайту про полеглих героїв Вінницької ОТГ. Джерелом інформації виступає офіційний реєстр загиблих героїв, опублікований на порталі відкритих даних Вінницької міської ради. Розробка та впровадження такого веб-сайту є значним впливом для пам’яті людини, а також допоможе підтримувати та зберігати пам’ять про героїв, які обороняли мешканців держави від агресії російської федерації. Отриманий результат – це успішно запущений та робочий веб-сайт, що показує гарні показники своєї роботи та відвідуваності. На підставі аналізу відвідуваності було виявлено, що він виконує всі поставлені задачі та дозволяє користувачам отримати необхідну інформацію.