МОДЕЛЮВАННЯ РИЗИКІВ СУЧАСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ З ВИКОРИСТАННЯМ МОДЕЛЕЙ ГЕТЕРОСКЕДАСТИЧНОСТІ - СКІДАН, ВЛАДИСЛАВА; ДЕМКІВСЬКА, ТЕТЯНА; ВОЛІВАЧ, АНТОНІНА; ЧУПРИНКА, НАТАЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі застосовано моделі гетероскедастичних процесів для аналізу та опису освітніх процесів, вирішено відповідну задачу моделювання.