ІНТЕГРАЦІЯ ТРАДИЦІЙНИХ І СУЧАСНИХ ВЕБТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВКУ JUNIOR-ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ФРОНТЕНД-РОЗРОБКИ - ЛАВРИК, ВОЛОДИМИР; НІКОНОВ, ОЛЕГ; НОВАК, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті розглянуто підготовку Junior-фахівців у фронтенд-розробці шляхом інтеграції HTML, CSS і сучасних фреймворків (React, Vue.js, Tailwind CSS). Обґрунтовано змішаний підхід до навчання: від базових технологій — до сучасних інструментів, що забезпечують відповідність потребам ІТ-ринку.