АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ КОМБІНАЦІЙ ОДЯГУ НА ОСНОВІ ОЦІНКИ СУМІСНОСТІ ТА ПОГОДНИХ УМОВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВЕЛИКИХ МОВНИХ МОДЕЛЕЙ - КАЗАРЯН, АРТЕМ; ВИЛІТКОВА, АНАСТАСІЯ; ІВАСІВ, СТАНІСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті описано веб-застосунок цифрового помічника у виборі одягу, який використовує можливості штучного інтелекту для класифікації, збереження та підбору одягу відповідно до погоди та стилістичних уподобань користувача. Рішення поєднує сучасні веб-технології, API для отримання погодних даних, хмарні сервіси Firebase та велику мовну модель для розпізнавання та категоризації одягу. Реалізація демонструє ефективність інтеграції великої мовної моделі з інтерфейсом користувача та сервісами для створення персоналізованих рекомендацій в реальному часі.