ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ІМПУЛЬСНИХ БЛОКІВ ЖИВЛЕННЯ НА ПАРАМЕТРИ ПЕРЕДАВАННЯ МЕРЕЖІ БУДИНКОВОЇ ЕЛЕКТРОПРОВОДКИ - ЯНЕВИЧ, ОЛЕКСАНДР; ТРИФОНОВА, КСЕНІЯ; КОВАЛЬОВ, ОЛЕКСІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття присвячена дослідженню впливу імпульсних блоків живлення на робоче загасання та фазу робочої постійної передавання мережі будинкової електропроводки, побудованої з використанням вітчизняного проводу ШВВП в контексті розгортання технології Power Line Communications.