ПРЕПРОЦЕСИНГ ІЄРАРХІЧНИХ ДАНИХ З МЕДІА ПЛАТФОРМ НА БАЗІ СИСТЕМ НА ОСНОВІ ПРАВИЛ - БРУСЕНЦОВ, ГЕОРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття присвячена препроцесингу ієрархічних даних з рекламних медіа-платформ з використанням систем на основі правил. Розглядаються особливості структури даних на прикладі рекламних кампаній платформи Meta. Досліджено основні етапи препроцесингу: очищення, трансформація, фільтрація та інтеграція даних, які необхідні для забезпечення високої якості аналітики та прийняття маркетингових рішень. Запропоновано методологію та практичні підходи використання правил для автоматизованої та стандартизованої обробки великих масивів ієрархічних даних.