ПОРІВНЯННЯ МЕТОДІВ ПЕРВИННОЇ ПЕРЕРОБКИ ТЕХНІЧНИХ КОНОПЕЛЬ: ЕФЕКТИВНІСТЬ ТА ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - БАБЮК, ОЛЕКСІЙ; ЄВТУШЕНКО, ВАЛЕНТИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Дана стаття присвячена дослідженню ефективності та екологічних особливостей існуючих технологій первинної переробки технічних конопель для підвищення якості волокна та зниження енергетичних витрат.