ЗАСТОСУВАННЯ МАШИННОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ВРАЗЛИВОСТЕЙ У ПРОГРАМНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ - ТАЗЕТДІНОВ, ОЛЕКСІЙ; ТАЗЕТДІНОВ, ВАЛЕРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі проаналізовано різні моделі навчання нейронних мереж призначених для класифікації рівнів вразливостей програмного коду.