ОБҐРУНТУВАННЯ КІНЕМАТИЧНИХ ТА КОНСТРУКТИВНИХ ХАРАКТЕРИСТИК РОТОРА ГРАБЛІВ-ВОРУШИЛОК ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ЗГРІБАННЯ ТРАВИ - ТЕЛЯТНИК, ІННА; ПАЛАДІЙЧУК, ЮРІЙ; СТЕЦЮК, ПАВЛО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі також буде проведено розрахунок параметрів траєкторій руху граблин, що дозволить визначити умови для забезпечення безперервного процесу згрібання трави, без пропусків між суміжними траєкторіями.