ОСОБЛИВОСТІ ВИМІРЮВАННЯ ЕФЕКТІВ ОБРОБКИ ВОДИ МАГНІТНИМ ПОЛЕМ - РАДОВЕНЧИК, ВЯЧЕСЛАВ; ВОЩЕНКО, БОГДАН; МЕНОВЩИКОВА, АЛЬОНА; РАДОВЕНЧИК, ЯРОСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати вимірювань ефектів, що виникають у водних розчинах після обробки магнітним полем. Встановлено, що для природних вод реєстрація зміни водневого показника та питомої електропровідності не можуть слугувати надійним показником впливу магнітного поля на властивості водних розчинів.