ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИМ ОНЛАЙН-СЕРВІСОМ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ МОВ - ВАСИЛЮК, АНДРІЙ; СТРУС, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У роботі описано процес побудови та функціонування системи управління мультимедійним онлайн-сервісом для вичвчення моа. Вивчення іноземних мов досить довгий час залишається актуальним для багатьох країн та середовищ. Використання мультимедійних заходів є більш ефективним та дозволяє отримати кращий результат при вивченні іноземної мови, так як застосовуються одразу декілька елементів сприйняття інформації (слухова та зорова).