ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МОДЕЛІ ЛІНІЙНОЇ РЕГРЕСІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТАБІЛІЗАЦІЙНОЇ ОБРОБКИ ВОДИ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ОЕДФК ТА НТМФК - ТАРАНЕНКО, АРСЕНІЙ; ФЕДІН, ВАДИМ; ТРУС, ІННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень стабілізаційної обробки водопровідної та природної води при застосування ОЕДФК та НТМФК. Встановлено, що дані реагенти забезпечують стабілізаційний та протинакипний ефекти на рівні 81-96 %. Було проведено моделювання за допомогою методу LR, отримані прогнозовані результати близькі до експериментальних, в більшості випадків знаходиться в межах 3%.