АНАЛІЗ ТЕХНІЧНИХ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФОРМ ВЗАЄМОДІЇ РІЗНИХ ВИДІВ ТРАНСПОРТУ - МИТКО, МИКОЛА; БУРЛАКА, СЕРГІЙ; ЯРОЩУК, РОМАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Аналіз технічних і технологічних форм взаємодії різних видів транспорту дозволяє забезпечити ефективність їх інтеграції в спільну транспортну систему, сприяючи оптимізації логістичних процесів і зниженню витрат на перевезення. Особливо важливо приділити уніфікацію інфраструктури, інноваційним підходам до управління та координації роботи транспортних вузлів. У даній статті досліджується технічна та технологічна взаємодія видів транспорту, аналізуються її ключові аспекти та пропонуються рекомендації щодо підвищення ефективності транспортної системи.