ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГЕОМЕТРІЇ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ЗМІШУВАЧА НА КІНЕТИКУ ЗМІШУВАННЯ СИПКИХ СЕРЕДОВИЩ - СТАДНІК, МИКОЛА; СОЛОНА, ОЛЕНА; БУРЛАКА, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті досліджується вплив геометрії робочих органів змішувача на кінетику процесу змішування сипких середовищ. Змішування є одним із ключових технологічних процесів у багатьох галузях промисловості, зокрема в харчовій, фармацевтичній, хімічній та будівельній. Висока якість змішування забезпечує однорідність кінцевого продукту, що безпосередньо впливає на його споживчі та експлуатаційні характеристики.