РАКЕТИ ПРОТИПОВІТРЯНОЇ ОБОРОНИ ІЗ УЛЬТРАЗВУКОВИМ ПРИШВИДШУВАЧЕМ - АФТАНАЗІВ, ІВАН; ШЕВЧУК, ЛІЛІЯ; СТРОГАН, ОРИСЯ; СВІДРАК, ІНГА; СТРУТИНСЬКА, ЛЕСЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Наведено опис