ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА МАРКУВАННЯ КОСМЕТИЧНИХ ТОВАРІВ - СІРЕНКО, СВІТЛАНА; ТЕРНОВА, АЛЛА; ВЛАСЕНКО , ІРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В статті розглянуті особливості товарознавчої експертизи косметичних товарів. Відзначено, що основним методом виявлення фальсифікації косметичних продуктів є їх товарознавча експертиза. Висвітлені вимоги до інформації щодо експертизи косметичних товарів, здійснено аналіз основних документів, які використовуються при товарознавчій експертизі косметичних засобів. Досліджена якість маркування окремих видів косметичних товарів.