МЕТОД НЕЙРОМЕРЕЖЕВОГО ВИЯВЛЕННЯ КІБЕРБУЛІНГУ З ВИКОРИСТАННЯМ ХМАРНИХ СЕРВІСІВ ТА ОБ’ЄКТНО-ОРІЄНТОВАНОЇ МОДЕЛІ - МОЛЧАНОВА, МАРИНА; МАЗУРЕЦЬ, ОЛЕКСАНДР; СОБКО, ОЛЕНА; КЛІМЕНКО, ВАЛЕРІЯ; АНДРОЩУК, ВЛАДИСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі пропонується практичний підхід до виявлення кібербулінгу із використанням нейронної мережі BiLSTM, навченої за допомогою хмарних сервісів та застосунку, що реалізовує запропонований метод виявлення кібербулінгу. Для дослідження ефективності запропонованого методу було створено об’єктно-орієнтовану програмну реалізацію середовища програмування PyCharm, а також ноутбук для виконання в хмарному сервісі «Google Colab» для навчання нейромережі.