ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ТРАЄКТОРІЇ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - МІРКО, ІГОР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено характерні особливості при формуванні інформаційної технології розвитку індивідуального навчання, де описуються проблеми та вимоги, які впливають на впровадження в навчально-освітній процес. Метою даної роботи є визначення характерних особливостей при формуванні інформаційної технології розвитку для індивідуального навчання в закладах освіти, де описуються основні фактори та характеристики в навчально-освітніх процесах. З’ясовано, що формування інформаційної технології розвитку індивідуальної траєкторії забезпечується шістьма факторами (використання та обробка даних, адаптивність, інтерактивність, доступність, зворотній зв’язок, а також використання інструментів та ресурсів). Згідно з постановкою проблеми описано та проаналізовано проблеми таких аспектів, як обмежений доступ до технологій, недостатня підготовка та некомпетентність, фінансові обмеження, неоднорідність підходів та проблеми конфіденційності, що в сукупності доповнюють один одного й створюють інформаційну систему.