ВСТАНОВЛЕНЯ ВПЛИВУ ТИПУ ТЕКСТУРОУТВОРЮЮЧИХ ЧАСТИНОК НА ГІДРОФОБНІ ВЛАСТИВОСТІ ПОКРИТТЯ - ЧЕ, ЛІ; БІЛОУСОВА, АННА; МИРОНЮК, ОЛЕКСІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У цьому дослідженні основною метою є вивчення впливу різних частинок на гідрофобні характеристики покриття. Експериментальний підхід передбачає використання традиційного методу хімічного осадження для виготовлення частинок ZnO. Згодом на основі цих частинок ZnO синтезуються композиційні матеріали SiO2-ZnO. Покриття формулюється з використанням стирол-бутилметакрилату як основної сировини.