ДОСЛІДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ БАГАТОЕТАПНОГО РОЗГОРТАННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ З ВИКЛЮЧЕННЯМ СТОРОННІХ ЕФЕКТІВ - СУПРИГАН, ВІТАЛІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття описує проблему та її рішення, яка виникла під час додавання нових користувачів у існуючий сервіс імпортування та розсилання даних. Проведено аналіз усіх доступних рішень та показано, що не існує такого рішення, яке може повністю задовольнити вимогам. Запропоновано багатокрокову стратегію доставки рішення, що дозволила сервісу відповідати вимогам доступності. Науковою новизною статті є опис та дослідження нового способу доставки рішення у середовище розгортання програмного забезпечення – production.