ІНТЕРФЕЙСИ ВІРТУАЛЬНИХ СХОВИЩ ДАНИХ В УМОВАХ ШВИДКОЗМІНЮВАНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА - ШАХОВСЬКА, НАТАЛІЯ; ЗАГОРОДНИЙ, ІВАН; КОГУЧ, ОКСАНА; ТРІСКА, РОМАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В статті проведено огляд сучасних віртуальних сховищ даних, їх структури, основні переваги та виклики. Виокремлено основні технології, які використовуються в цій сфері, а також надано уявлення про перспективи розвитку та застосування віртуальних сховищ даних у майбутньому.