РОЗВИТОК КЛЮЧОВИХ НАВИЧОК ІТ-СПЕЦІАЛІСТІВ ЧЕРЕЗ СИНЕРГІЮ ТА КОМАНДНУ РОБОТУ - МИХАЙЛЮК, ІРИНА; КАРИЧОРТ, ІГОР; ЦАРЕВА, ОЛЕКСАНДРА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень впливу синергії на навчальний процес студентів ІТ-спеціальностей через SCRUM-методологію. Синергія підвищує продуктивність, розвиває м’які та технічні навички. Запропоновано тренінги, воркшопи та симуляції для формування ефективних команд і адаптації до ІТ-середовища.