ФУНКЦІЇ ОДЯГУ ТА ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ: ВІД ФІЗИЧНОГО ДО ЦИФРОВОГО - МИЦА, ВІКТОРІЯ; ДОМБРОВСЬКА, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Виконані дослідження присвячені потребі вдосконалення функцій і вимог одягу на етапах переходу від традиційного фізичного до цифрового одягу. Це особливо актуально в добу цифровізації та самовираження покоління Z, для яких одяг стає інструментом соціальної ідентичності і психологічного захисту. Особливу увагу приділено інтеграції фізичних і цифрових аспектів, адаптації до реальних та віртуальних середовищ.