МЕТОД ВІДОБРАЖЕННЯ ТОЧКОВИХ ТЕМПОРАЛЬНИХ МУЛЬТИМОДАЛЬНИХ ПОТОКОВИХ ДАНИХ ПРИСТРОЇВ IOT ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯМ СТАБІЛЬНОСТІ ВІДОБРАЖЕННЯ ПОПЕРЕДНЬО ВІЗУАЛІЗОВАНИХ ДАНИХ - ЛУК’ЯНЕЦЬ, МИХАЙЛО; СУЛЕМА, ЄВГЕНІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття присвячена розробленню методу відображення темпоральних мультимодальних потокових даних пристроїв IoT із забезпеченням стабільності раніше візуалізованих даних. Актуальність пояснюється необхідністю візуалізації великих обсягів даних IoT у реальному часі, що важливо для роботи з даними. Мета дослідження полягає у зменшенні навантаження на систему без втрати контексту даних. Запропоновано метод, що використовує даунсемплінг із збереженням стабільності відображення даних шляхом обмеження часового проміжку ресемплінгу. У статті продемонстровано результати застосування методу на основі запропонованої імплементації.