ЗАСТОСУВАННЯ ONION-АРХІТЕКТУРИ В РАМКАХ ПРЕДМЕТНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ - НІКОНОВ, ОЛЕГ; СКІДАН, ВЛАДІСЛАВА; ВОЛІВАЧ, АНТОНІНА; МАМОНТОВ, ВІТАЛІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В результаті дослідження Onion-архітектури у предметно-орієнтованому підході проаналізовано ефективність використання предметно-орієнтованого проєктування на основі Onion-архітектури. Виявлено, що при розробці проєкту на основі предметно-орієнтованого підходу ключовим аспектом є створення надійної моделі предметної області. Встановлено, що процес створення цієї моделі для конкретної проблеми є ітеративною співпрацею між бізнес-експертами та технічною командою. Визначено, що під час процесу розробки програмного забезпечення, ставиться акцент на важливість предметної області майбутньої системи, збільшення гнучкості та комунікації між членами команди розробників. Запропоновано використання предметно-орієнтованого підходу для розробки систем автоматизації бізнес-процесів, а також для розробки інтеграцій для систем автоматизації бізнес-процесів. Досліджено переваги використання предметно-орієнтованого підходу в контексті систем автоматизації бізнес-процесів