ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - ГЕВЛИЧ, Іван; НЕСКОРОДЄВА, Тетяна (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати узагальнення восьмирічного досвіду використання дистанційних технологій в освітньому процесі ДонНУ імені Василя Стуса, виокремлені переваги та недоліки навчальної платформи Moodle, ІТ-сервісів Microsoft та Google для вирішення конкретних освітніх завдань, зроблені висновки, намічені напрями подальших досліджень.