ВСТАНОВЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ПАКЕТІВ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КУРТКИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - ГАРАНІНА, Ольга; РЕДЬКО, Яна; КАМЕНЕЦЬ, Сергій; ВАТАН, Раіса (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Представлені результати досліджень властивостей пакетів текстильних матеріалів з утеплювачами різного виду з урахуванням необхідних експлуатаційних властивостей. Отримані дані щодо властивостей текстильних матеріалів та пакетів з утеплювачами на їх основі для визначення можливості виготовлення куртки спеціального призначення. Експериментально доведено, що утеплювальний матеріал «Тінсулейт» відповідає необхідним якісним характеристикам, що висуваються для асортименту спеціалізованих виробів.